IT-tekniker

Vi vet att varje kund unik med särskilda behov. Med kostnadseffektivitet som ledord anpassar våra erfarna IT-tekniker tjänster och metoder efter kundens önskemål. I vårt nätverk har vi samlat bred kompetens för att kunna uppnå målen genom att kombinera personlig och värdeskapande service.

Nätverk & Installation

Vi riktar oss till företag som vill utveckla stabil infrastruktur till ett förmånligt pris. Våra nätverksadministratörer, som har god kompetens inom både Windows, macOS och Linux, arbetar övergripande och strategiskt med avancerad teknisk implementering. Tjänsterna anpassas för just er verksamhet och innefattar bland annat drift, molntjänster, klientsupport samt server- och -skrivarinstallation.

Hemsidor

Konsultlink erbjuder webbutvecklare med specialistkompetens inom flertalet aktuella webbpubliceringssystem (CMS), webbshoppar med mera. Vi designar och programmerar moderna helhetslösningar till alla typer av hemsidor och hjälper gärna till med texter och bilder. För att tillgodose speciella behov är våra utvecklare pålästa kring många olika ramverk och aktuella programmeringsspråk. Vi utvecklar lösningar från grunden, helt efter era önskemål.

En självklarhet för oss är att tillämpa så kallad responsiv design (mobil/surfplatts-anpassning) och sökmotorsoptimera (SEO) er hemsida för att maximera räckvidden och antalet unika besökare.

Appar & Mjukvara

Vi arbetar med systemutveckling för mobiler, surfplattor och datorer. Våra programmerare har under åren arbetat med flertalet programmeringsspråk och ser alltid till att hålla kunskapen aktuell. Därför kan vi fram skräddarsydda lösningar som effektiviserar utvecklingsperioden och håller kostnaderna nere.