I bostaden

Hur färg, ljus, mönster, möbler och används och kombineras är skillnaden mellan en ordinär bostadsyta och ett hem utöver det vanliga.

En omsorgsfullt uttänkt interiör kan göra stor skillnad. När hemmets fulla potential uppnås blir listan på intresserade köpare längre samtidigt som slutpriset blir högre. Det är vetenskapligt bevisat. Dessutom leder det ofta till en snabbare försäljning.

Homestyling & homestaging

Vi brukar använda oss av två olika begrepp: homestyling och homestaging. Homestyling är för dig som har ett möblerat hem som ska säljas. Det handlar kort och gott om att lyfta din bostad till en helt ny nivå.

Har du en tom bostad som behöver möbleras inför försäljning? Då är det homestaging som gäller. Vi möblerar och stylar hela bostaden, inklusive uteplats/balkong, och kompletterar inredningen med bland annat blommor och textilier.

Vår specialitet

Vid försäljning är det oftast stilrena möbler och inredningsdetaljer som fungerar bäst. Men varje bostad är unik och vi tar oss mer än gärna an stilar som utmanar konventionerna. Det viktigaste är att vi tillsammans skapar något utöver det vanliga. För oss är alltid kreativiteten i fokus – från första idé till färdig slutprodukt.

Du är givetvis välkommen att ta kontakt med våra heminredare även om du inte är ute efter att sälja din bostad. Vill du att vi kommer hem till dig för professionell rådgivning eller kanske bara komma förbi vårt kontor och bolla idéer? Tveka inte att höra av dig!

På arbetsplatsen

Att ge ett bra första intryck är ovärderligt. Det gäller både för människor och företag. Vår utgångspunkt är att företagets identitet ska återspeglas i interiören. Den bild som förmedlas till besökare får ska stämma överens med hur ni vill er verksamhet ska uppfattas.

Konsultlink erbjuder kompletta inredningslösningar för kontor och offentlig miljö. Det efter en grundlig analys av arbetsplatsens förutsättningar och potential. Det kan röra sig om att hitta rätt möbler till ett enskilt kontor eller att skapa ett helt nytt koncept som ger genklang i hela organisationen.

Medarbetarna i fokus

Medarbetarna är varje företags viktigaste tillgång, brukar man säga. Och det stämmer. Inredning och miljö påverkar i hög grad produktivitet, effektivitet, kreativitet och resultat. Anställda som mår bra och trivs på jobbet presterar bättre.

Med rätt färgsättning, belysning, ljudmiljö och möblering skapar vi en inspirerande och ergonomisk arbetsmiljö. För oss på Konsultlink är ingen arbetsplats för stor eller för liten för att få rätt atmosfär.