Fastighetsförmedling

Med stort engagemang, branscherfarenhet och god marknadskännedom bedriver vi fastighetsförmedling inom hela Europa.

Vi strävar efter att alltid överstiga kundens förväntningar om en trygg och bra bostadsaffär. Därför vinnlägger vi oss om att alltid vara mycket pålästa i kombination med en hög grad av personlig service och fingertoppskänsla.

Köpa

En ny bostad är ofta vårt livs största köp. Våra mäklare drivs av att lägga grunden för en affär som både säljare och köpare är nöjda med. Personlig kontakt med samtliga parter inför budgivning är en självklarhet för oss.

För dig som köpare handlar det om att få rätt rådgivning kring bland annat marknadsläge, prisutveckling och det aktuella området. Hos oss får du också tillgång till expertis kring juridik och avtal. Det allra viktigaste är att du får en känsla av att ”komma hem” när du kliver in i bostaden.

Sälja

Vi finns med under hela säljprocessen. Våra mäklare gör det enkelt och tryggt för dig när du genomför ditt livs affär, från annonsering till visning och kontraktskrivning.

Kontakta oss för ett samtal om dina förväntningar och hur vi tillsammans ska arbeta för att uppnå målet. Därefter erbjuder vi en kostnadsfri värdering av er bostad, baserad på ett omfattande förarbete med statistisk underlag från tidigare försäljningar.

Utland

Att köpa en fastighet utomlands är både komplicerat och tidskrävande. Med våra mäklare slipper du känslan av att gå vilse i en snårskog och husköpet blir i stället en kul och spännande upplevelse.

Oavsett om du är på jakt efter ett semesterhus eller att funderar på att flytta utomlands permanent hjälper våra mäklare att dig att på ett tryggt och säkert sätt hitta just din drömbostad.